Papa Vespa's blog is een blog over het restaureren van een smallframe Vespa en veel meer.


Papa Vespa's blog is a blog about the restoration of a smallframe Vespa and much more.

The best of ... the overhaul - Thanks a million to Luc Pollet for making the compilation.

Harley versus Vespa

Totaal bezoekers sinds maart 2011


vrijdag 22 april 2011

Vespa Dakar Challenge: 4 - 22 september 2011



Vespa Dakar Challenge: 4 - 22 september 2011
The ultimate Vespa adventure …

Op zondag 4 september 2011 vertrekken in de haven van Barcelona 100 legendarische Vespa’s. Hun Doel? In 20 dagen een 4000 km lange avonturentocht afleggen door Marokko, Mauritanië en Senegal om te eindigen op de witte palmstranden in de buurt van Dakar. De expeditie voert hen over de hoge toppen van het Atlas gebergte, langs koningssteden als Meknes en Marrakech, langs de Westelijke Sahara, via de stranden en duinen van de Mauritaanse Sahara naar één van de meest legendarische steden van zwart-Afrika, Dakar.

De avonturiers zijn geen professionele fabrieksrijders, geen Paris-Dakar piloten of race freaks, maar gewone mensen die 1 ding gemeen hebben: een passie voor de Vespa en voor avontuur in zijn puurste vorm!

Voor wie wil is er ook een wedstrijdelement, maar waarin snelheid volledig onbelangrijk is. De competitie bestaat uit tal van opdrachten en raadsels die onderweg dienen opgelost te worden met de bedoeling de doorkruiste landen te leren kennen op vlak van natuurschoon, maar ook op vlak van cultuur, geschiedenis.

Centraal in de Vespa Challenge 2011 staan Avontuur, Cultuur, Teamspirit en 200% Fun.
http://www.vespa-challenge.com/
Don’t miss it : be part of it.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten